5 Σεπτεμβρίου 2018
O Ο.Σ.Ε. στις ράγες της ανάπτυξης και της καινοτομίας
83η Διεθνής Έκθεση Θεσσαλονίκης - Περίπτερο 15 - STAND 23 | Το περίπτερό του Ο.Σ.Ε., απεικονίζει το πέρασμα από το παρελθόν… στο μέλλον του Ελληνικού Σιδηρόδρομου

Από το 1869 , ο ΟΣΕ, μεταφέρει ανθρώπους και εμπορεύματα, φέρνει κοντά ιδιαίτερες κουλτούρες και αντιλήψεις, επηρεάζει τις σχέσεις τους.

Στη νέα εποχή που αναδύεται στον Ελληνικό Σιδηρόδρομο με τη λειτουργία των σιδηροδρομικών επιχειρήσεων, την ανάπτυξη του δικτύου, την επικείμενη λειτουργία του υπερσύγχρονου σιδηροδρομικού διαμετακομιστικού κέντρου στο Θριάσιο Πεδίο, ο Ο.Σ.Ε. πρωταγωνιστεί ως διαχειριστής της εθνικής σιδηροδρομικής υποδομής και ως θεματοφύλακας της ιστορίας και του πολιτισμού του ελληνικού σιδηρόδρομου.

Στόχος του ΟΣΕ, είναι  να καταστήσει το σιδηρόδρομο, βασικό μέσο μετακίνησης πολιτών και μεταφοράς εμπορευμάτων, να μεγιστοποιήσει την αποδοτικότητα των διατιθέμενων πόρων, παρέχοντας υπηρεσίες υψηλής ποιότητας, σε αρμονική συνεργασία με τους φορείς της οικονομικής, επιχειρηματικής και κοινωνικής ζωής.

 

Στη φετινή 83η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, έχοντας συνείδηση του ρόλου του, γίνεται ταυτόχρονα φορέας και όχημα τέχνης και πολιτισμού.

Το περίπτερό του ΟΣΕ , συμβολίζει το πέρασμα από το παρελθόν στο μέλλον του σιδηρόδρομου με μια στοχευμένη εικαστική παρέμβαση.

Τα εγκαίνια του περιπτέρου του Οργανισμού  στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή 9 Σεπτεμβρίου 2018 και ώρα 12.00 μ.μ., στο περίπτερο 15 – STAND  23.