21 Ιανουαρίου 2019
Κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας ΟΣΕ
Την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας για το 2019 πραγματοποίησε ο Ο.Σ.Ε.

Την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας για το 2019 πραγματοποίησε ο Ο.Σ.Ε για τις υπηρεσίες του στο νομό Αττικής στις 21/1/2019, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Μεγάρου στην οδό Καρόλου.

Ο Πρόεδρος του Οργανισμού κ. Γιώργος Κακουλάκης μεταξύ άλλων επισήμανε τη σημασία του ανθρώπινου δυναμικού στη νέα εποχή που έχει ξεκινήσει για τον διαχειριστή υποδομής. «Ο Ο.Σ.Ε αποκτά ξανά τον βασικό ρόλο στη διαχείριση του ελληνικού σιδηρόδρομου. Με την ολοκλήρωση των μεγάλων έργων, την επαναφορά των κρίσιμων ειδικοτήτων που είχαν ουσιαστικά εκδιωχθεί από τον Ο.Σ.Ε. την περίοδο 2010-2011, τη μεταφορά τεχνικού προσωπικού από την ΕΕΣΣΤΥ αλλά και την επαναφορά στον Ο.Σ.Ε. της εκμετάλλευσης του Εμπορικού Σιδηροδρομικού Σταθμού του Θριάσιου Πεδίου, ο Δημόσιος Ο.Σ.Ε. ατενίζει την επόμενη ημέρα με αισιοδοξία»

Ο Διευθύνων Σύμβουλος κ. Παναγιώτης Θεοχάρης, ο οποίος ήταν και ο  τυχερός που κέρδισε το φλουρί της βασιλόπιτας,  στον χαιρετισμό του, ανέφερε ότι η νέα χρονιά, αναμένεται ιδιαίτερα αισιόδοξη για τον Σιδηρόδρομο με την ολοκλήρωση των μεγάλων έργων που είχαν λιμνάσει. Έδωσε επίσης ιδιαίτερη έμφαση στη διαφύλαξη της πλούσιας πολιτιστικής κληρονομιάς του Ο.Σ.Ε με αφορμή τον εορτασμό για τα 150 χρόνια του Ελληνικού Σιδηροδρόμου, ενώ έκανε εκτενή αναφορά στη σημαντική συμβολή του ανθρώπινου δυναμικού του Οργανισμού

Θα ακολουθήσουν εκδηλώσεις κοπής πρωτοχρονιάτικης πίτας σε όλες τις περιφερειακές διοικήσεις του Ο.Σ.Ε.